AGOGO Valkenburg heet nu
Attractiepark Kabelbaan Valkenburg.

GPS Tocht

Laat je via een GPS-toestel leiden door en rond Valkenburg. De GPS geeft alleen de afstand in vogelvlucht weer. Dit zorgt voor een puzzeltocht met vragen en bijzondere plekken. De Frauquemont GPS tocht leidt jullie door de mooie bosrijke omgeving én het historisch centrum van Valkenburg. De deelnemers maken kennis met de historie van Valkenburg middels het beantwoorden van een aantal vragen. De groep krijgt een briefing voordat de tocht begint. De coördinaten zijn in het GPS toestel ingevoerd en je wordt vervolgens door het apparaat op weg geholpen. Deze activiteit is zeer geschikt voor groepen. Neem een kijkje tussen onze arrangementen of vraag een offerte op maat aan. GPS staat voor Global Positioning System. Door middel van satellieten weet het GPS toestel precies waar je bent op de aarde.

Mogelijkheden

Over de attractie

Ontdek Valkenburg op een speelse manier door middel van een GPS toestel en ontdek de historie van deze stad.

Tarieven

GPS Tocht

€7,50 p.p.

Duur

ca. 2 uur

Bijzonderheden

Arrangementen

De Bounce Adventure is sinds 2021 geopend en is daarmee de nieuwste attractie binnen het park. Deze attractie is geschikt voor allerlei verschillende leeftijd en leuk om te organiseren voor een uitje!

Liever losse tickets kopen?

Verschillende attracties kun je online bekijken en binnenkort ook online bestellen! Zo hoef je niet meer te wachten bij onze ticketbalie.

Leuk om te combineren

Maak je uitje compleet door meerdere attracties te kiezen.​

Een uniek indoor of outdoor dagje uit in Valkenburg aan de Geul

Veelgestelde vragen

Misschien hebben we het antwoord al voor je klaar. Zo niet, neem dan contact op.

Wil je gebruikmaken van een arrangement of wil je langskomen met een groep van minimaal 8 personen? Dan dien je vooraf te reserveren. Dit kan door een arrangement te boeken of een offerte aan te vragen.