Horeca

Met spannende attracties en gezellige groepsactiviteiten voor jong en oud, zowel indoor als outdoor! Begonnen als Kabelbaan Valkenburg in 1954 is Agogo Valkenburg uitgegroeid tot een van de meest aantoonbare attractiebedrijven in Valkenburg a/d Geul!

Wilhelminatoren

Geniet samen van een lekker kopje koffie en een stuk Limburgse vlaai. Geen fan van koffie? Hiervoor bieden we ook een alternatief aan. Na het hapje & drankje kunnen jullie gezamenlijk genieten van verschillende activiteiten.

Mogelijkheden

Offerte aanvragen

Over de attractie

De Wilhelminatoren is een van de blikvangers van Valkenburg. De toren is gebouwd in 1906 en biedt een magistraal panorama over het Limburgse landschap. Bij helder weer kun je zelfs tot voorbij de grens van België en Duitsland kijken. Bij het restaurant van de Wilhelminatoren kun je genieten van een heerlijk hapje en drankje. Neem plaats in ons restaurant, of geniet van het mooie uitzicht vanaf het terras. Op de Wilhelminatoren maken wij gebruik van een afhaalsysteem. Je kunt de bestellingen bij de kassa plaatsen. Daarna wacht je rustig totdat je bestelling klaar is om opgehaald te worden. Zodra je bestelling klaar is, wordt je op de hoogte gebracht door de buzzer.

Het arrangement

Tarieven

Volwassene (13+)

€19,50

Kind 4 t/m 12 jaar

€14,50

Kind 0 t/m 3 jaar

Gratis

Duur

ca. 3 tot 3,5 uur

Bijzonderheden

Veelgestelde vragen

Misschien hebben we het antwoord al voor je klaar. Zo niet, neem dan contact op.

Grot Arrangement

Geniet voordelig van onze indoor hoogtepunten in de grot!

  • Curling in de grot
  • Bounce Adventure
  • 1 sessie Lasergame
  • Drankje + iets lekkers

Voor €21,50 p.p. (i.p.v. €26,00 p.p.) verzekerd van een topdag. 

Prijs p.p.: €21,50