Curling

Ontdek deze populaire Olympische sport op een totaal unieke manier in de grotten van Valkenburg. Ga jij de competitie aan met je familie, vrienden, collega's in 3 tot 4 potjes? Wie komt er met de meeste stenen in 'het huis'? Het spel begint met een korte instructie, waarin de spelregels worden uitgelegd en daarna begint het spel…. Ontdek aan het einde welk team heeft gewonnen en wie de hoogste score heeft behaald.

Uniek in Limburg

Het curlen bij Attractiepark Kabelbaan Valkenburg is de uniekste plek om te curlen in Limburg. Sterker nog, de uniekste locatie om te curlen in Nederland. Het is namelijk de enige plek in Nederland waar je dit spannende spel in een ondergronds gangenstelsel kunt spelen. Nodig je vrienden uit en plan je uitje. Kijk ook voor naar ons Grot Arrangement waar Curling deel van uit maakt.

Mogelijkheden

Over Curling

Curling een populaire Olympische sport, NIEUW in onze Wilhelminagrot. Curling voor jong en oud. Kijk hier voor meer info!

Tarieven Curling

Tot en met 4 personen

€7,50 p.p.

Vanaf 5 personen

€5,00 p.p.

Duur

30 minuten speeltijd

Bijzonderheden

Arrangementen

De Bounce Adventure is sinds 2021 geopend en is daarmee de nieuwste attractie binnen het park. Deze attractie is geschikt voor allerlei verschillende leeftijd en leuk om te organiseren voor een uitje!

Liever losse tickets kopen?

Verschillende attracties kun je online bekijken en binnenkort ook online bestellen! Zo hoef je niet meer te wachten bij onze ticketbalie.

Leuk om te combineren

Maak je uitje compleet door meerdere attracties te kiezen.​

Een uniek indoor of outdoor dagje uit in Valkenburg aan de Geul

Veelgestelde vragen

Misschien hebben we het antwoord al voor je klaar. Zo niet, neem dan contact op.

Grot Arrangement

Geniet voordelig van onze indoor hoogtepunten in de grot!

  • Curling in de grot
  • Bounce Adventure
  • 1 sessie Lasergame
  • Drankje + iets lekkers

Voor €21,50 p.p. (i.p.v. €26,00 p.p.) verzekerd van een topdag. 

Prijs p.p.: €21,50