AGOGO Valkenburg heet nu
Attractiepark Kabelbaan Valkenburg.

AGOGO Valkenburg heet nu Attractiepark Kabelbaan Valkenburg.

Veelgestelde vragen

Wil je gebruikmaken van een arrangement of wil je langskomen met een groep van minimaal 8 personen? Dan dien je vooraf te reserveren. Dit kan door een arrangement te boeken of een offerte aan te vragen.
Het is ook mogelijk om tickets op locatie te kopen indien er nog voldoende tickets beschikbaar zijn. Voor het lasergamen en de Bounce Adventure raden we sowieso aan om vooraf te reserveren, in verband met de beperkte beschikbaarheid.
Door een ticket vooraf te kopen ben je verzekerd van een ticket en hoef je op locatie niet langs de kassa om af te rekenen (VOL=VOL). Tevens zijn een aantal tickets online voordeliger dan aan onze dagkassa.
De lasergame arena kan exclusief worden afgehuurd. Neem hiervoor contact met ons op via mail of telefoon. De kosten hiervoor bedragen €350,00 per uur voor maximaal 36 personen.
Voor één sessie lasergame reserveren wij een half uur. De speeltijd per sessie is 12 minuten. De overige tijd wordt besteed aan de speluitleg, het aandoen van de pakken en de scores bekijken.
Er is geen minimale leeftijd vereist, vanaf 25 kilo tot circa 120 kilo mag getokkeld worden. Voor verdere informatie kun je terecht bij Breakpoint; mail breakpoint@ziggo.nl , telefoon 06 12 199 056.

Vragen?

We helpen je graag verder

E-mail

Binnen 24 uur een reactie

+31 (0) 43 609 0 609

Bereikbaar tussen 09:00 - 17:00

Veelgestelde vragen

Misschien hebben we al antwoord

AGOGO, Valkenburg, The Netherlands
AGOGO, Valkenburg, The Netherlands
153 Tripadvisor waarderingen
Dolf B
Dolf B
2021-10-20
Leuk Een grappig parkje voor de jongere kinderen. Gesitueerd bij de Wilhelmina toren en met de kabelbaan bereikbaar vanuit Valkenburg. De kinderen kunnen er midgetgolf, tuben en rodelen. Prijs/kwaliteit is dik in orde
Lees verder
Loes
Loes
2021-09-29
ideaal voor een leuke ochtend/middag Er was iets mis gegaan met reserveren. Toen we aankwamen met een kinderfeestje was de kabelbaan en het rodelen nog niet open, terwijl we wel voor dat tijdstip een reservering hadden. Dit werd hartstikke goed opgelost door het vriendelijke personeel: we mochten totdat de kabelbaan open was een andere activiteit doen, de kinderen vonden het geweldig. Toen de kabelbaan open was konden we naar boven en ook daar erg vriendelijk personeel. Dit kinderfeestje gaat mijn dochter niet snel vergeten!
Lees verder
Rick I
Rick I
2021-09-02
Uitstekende tip. Vandaag in de stoeltjeslift, rodelbaan en tubing geweest: zeer vriendelijk regionaal personeel, zeer goed onderhouden, prijs is prima. Kortom: zo hoort het 👍👍👍 Fam. In ‘t zandt, velden.
Lees verder
Wendy L
Wendy L
2021-08-28
Gezellige kabelbaan Super leuke kabelbaan, En boven kun je heerlijk tokkelen en rodelen. Echt leuk om te doen Je kan er ook gezellig koffiedrinken
Lees verder
Raf R
Raf R
2021-08-14
Prima middag met mooi uitzicht Super leuke middag bij AGOGO , tokkelen van de Wilhelmina toren, glijden op de banden, rodelbaan. Maar eerst met de kabelbaan omhoog…. Vriendelijk personeel!
Lees verder
Henri3771
Henri3771
2021-08-13
Gezellig voor ons gezin met hond, maar erg druk Behulpzaam personeel, mooi uitzicht en leuke activiteiten. Jammer dat het stampenddruk was en wij dus geen mogelijkheid hebben gehad om gebruik te maken van het midgetgolfen wat wij bij een arrangement hadden geboekt, omdat het gewoonweg krioelde van de mensen op de baan en er een wachtrij stond bij het hek. Verder wel kunnen doen wat we wilden. Op het terras genoten van Koffie en thee met een groot stuk vlaai. Prijzen zijn redelijk. Honden zijn welkom en mogen mee in de kabelbaan. Kunnen ze niet in de kabelbaan mee, dan moet je er een stuk mee omlopen maar is het dus ook mogelijk om boven te komen.
Lees verder
Rianne T
Rianne T
2021-08-11
Top dag. Vandaag een dagje Valkenburg. Uiteraard kan dan een bezoek aan de kabelbaan niet ontbreken. We begonnen met ons gezin met een lasergame in de grotten, super leuk om te doen. Vervolgens kwamen we in een ander gedeelte van de grot, waar de kinderen zich konden vermaken op een 35 meter hoge klimtoren met daar aan op verschillende niveaus gesloten trampolines en glijbanen, hele leuke ervaring voor de kinderen. Vervolgens naar boven met de kabelbaan, waar bovenop bij de Wilhelmina toren ook nog van alles te doen is. Wij hebben nog eventjes lekker gerodelt. Al met al een top dag, met vriendelijk personeel.
Lees verder
Tom d
Tom d
2020-11-25
Geld verspilling De mooiste kerstal van Europa staat op de folder. Echt niet! Een slecht aangekleden grot met een paar poppen waar je binnen 2min uit bent gelopen! Voor een combikaartje betaal je (stoeltjeslift retour en kerststal) 10,25 p.p. (los kaartje kerststal niet verkrijgbaar). Aan de andere kant van Valkenburg is een veel betere kerstgrot (Mergelrijk) te vinden.
Lees verder
Isabelle©️
Isabelle©️
2020-10-18
Goed vermaakt Wij, gezin met drie kinderen van 10-11-13 hebben ons goed vermaakt op de berg. Door de wat negatieve beoordelingen op deze site, hadden we geen hoge verwachtingen, maar daarentegen hebben wij een hele leuke middag gehad!!!! De rodelbaan is gewoon leuk om te doen, zeker omdat je 2x gaat in één rit. Ook de midgetgolf vonden wij een mooie baan, we houden ervan als gezin😄. Goed onderhouden, en gemaakt als ‘golfbaan’, dus allemaal kunstgras en geen lelijke betonnen-banen. De tube-glijbaan is, na aankoop van een bandje, onbeperkt te gebruiken, tm 11 jaar. Ook dat was erg leuk!!! We hebben ons 3 uur prima vermaakt!! De Corona regels waren duidelijk, werden netjes nageleefd en alles werd keurig gereinigd.
Lees verder
Gabriëlle H
Gabriëlle H
2020-09-23
Leuk tussendoortje. Best leuk als je in Valkenburg bent om even op grote hoogte rond te kijken. Het stelt qua tijd niet veel voor maar het uitzicht is mooi. Je bent verplicht om uit te stappen als je boven bent en je wordt min of meer richting "attracties" geleid. We besloten een kop koffie te drinken en daarna weer naar beneden. Al met al voor volwassenen leuk, we zouden er zeker niet met jonge kinderen in gaan, te gevaarlijk, geen goede beveiliging. Ze zouden er zo tussen door weg kunnen glijden.
Lees verder

Actie

Voor volwassenen en kinderen. Enkel aan de kassa te koop.

€12,50 p.p.