Lasergame

Ontdek het lasergamen op een totaal unieke manier in de grotten van Valkenburg. Zoek je teamleden zorgvuldig uit. Samen met je team ga je de strijd met elkaar aan op weg naar de winst. Het spel begint met een korte instructievideo. Hierin worden alle belangrijke informatie en tips met je gedeeld. Daarna begint het spel…. Ontdek aan het einde welk team heeft gewonnen en wie de hoogste score heeft behaald.

Uniek Lasergamen in Limburg

Het lasergamen bij Attractiepark Kabelbaan Valkenburg is de uniekste plek om te Lasergamen in Limburg. Sterker nog, de uniekste locatie om te lasergamen in Nederland. Het is namelijk de enige plek in Nederland waar je dit spannende spel in een ondergronds gangenstelsel kunt spelen. Nodig je vrienden uit of plan je kinderfeestje in Limburg!

Mogelijkheden

Over Lasergame

Het lasergamen bij Attractiepark Kabelbaan Valkenburg is uniek, het is namelijk de enige plek in Nederland waar je dit spannende spel in een ondergronds gangenstelsel kunt spelen.

Tarieven Lasergame

1 Sessie

€9,00 p.p.

2 Sessies

€15,00 p.p.

Arena afhuren*

€350,00 p.u.

*Max. 24 personen en 3 sessies per uur

Duur

12 Minuten per sessie. We reserveren per sessie 30 minuten, in verband met de instructies & het aantrekken van de uitrusting.

Bijzonderheden

Arrangementen

De Bounce Adventure is sinds 2021 geopend en is daarmee de nieuwste attractie binnen het park. Deze attractie is geschikt voor allerlei verschillende leeftijd en leuk om te organiseren voor een uitje!

Liever losse tickets kopen?

Verschillende attracties kun je online bekijken en binnenkort ook online bestellen! Zo hoef je niet meer te wachten bij onze ticketbalie.

Leuk om te combineren

Maak je uitje compleet door meerdere attracties te kiezen.​

Een uniek indoor of outdoor dagje uit in Valkenburg aan de Geul

Veelgestelde vragen

Misschien hebben we het antwoord al voor je klaar. Zo niet, neem dan contact op.

Grot Arrangement

Geniet voordelig van onze indoor hoogtepunten in de grot!

  • Curling in de grot
  • Bounce Adventure
  • 1 sessie Lasergame
  • Drankje + iets lekkers

Voor €21,50 p.p. (i.p.v. €26,00 p.p.) verzekerd van een topdag. 

Prijs p.p.: €21,50