Uitkijktoren

De Wilhelminatoren is één van de blikvangers van Valkenburg. Beklim de toren en geniet van een bijzonder uitzicht over het Limburgse landschap. Na het beklimmen van de toren kun je genieten van een heerlijk hapje of drankje in het restaurant beneden bij de Wilhelminatoren. Bij helder weer kun je vanaf de uitkijktoren zelfs tot voorbij de grens van België en Duitsland kijken!

Mogelijkheden

Over de attractie

De toren is gebouwd in 1906 en biedt een magistraal panorama over het Limburgse landschap zoals je dit nergens anders tegenkomt!

Tarieven uitkijktoren

Volwassene (13+)
Kind 4 t/m 12 jaar
Kind 0 t/m 3 jaar

€2,50
€1,50
Gratis

Gesloten voor onderhoud

Ook dit monument heeft af en toe onderhoud nodig.
Daarom is de uitkijktoren wegens onderhoudswerkzaamheden gesloten voor bezoekers. Helaas weten we nog niet hoelang dit zal duren. Wij hopen de deur tot het magistrale uitzicht weer zo snel mogelijk voor het publiek te kunnen openen.

Arrangementen

De Bounce Adventure is sinds 2021 geopend en is daarmee de nieuwste attractie binnen het park. Deze attractie is geschikt voor allerlei verschillende leeftijd en leuk om te organiseren voor een uitje!

Liever losse tickets kopen?

Verschillende attracties kun je online bekijken en binnenkort ook online bestellen! Zo hoef je niet meer te wachten bij onze ticketbalie.

Leuk om te combineren

Maak je uitje compleet door meerdere attracties te kiezen.​

Een uniek indoor of outdoor dagje uit in Valkenburg aan de Geul

Veelgestelde vragen

Misschien hebben we het antwoord al voor je klaar. Zo niet, neem dan contact op.

Door een ticket vooraf te kopen ben je verzekerd van een ticket en hoef je op locatie niet langs de kassa om af te rekenen (VOL=VOL). Tevens zijn een aantal tickets online voordeliger dan aan onze dagkassa.

Grot Arrangement

Geniet voordelig van onze indoor hoogtepunten in de grot!

  • Curling in de grot
  • Bounce Adventure
  • 1 sessie Lasergame
  • Drankje + iets lekkers

Voor €21,50 p.p. (i.p.v. €26,00 p.p.) verzekerd van een topdag. 

Prijs p.p.: €21,50