Horeca

Naast leuke attracties kun je hier ook terecht voor een hapje en een drankje. Ons restaurant bevindt zich bij de Wilhelminatoren, met een breed uitzicht vanaf het terras.

Wilhelminatoren

De Wilhelminatoren is een van de blikvangers van Valkenburg. De toren is gebouwd in 1906 en biedt een magistraal panorama over het Limburgse landschap. Bij helder weer kun je zelfs tot voorbij de grens van België en Duitsland kijken. Bij het restaurant van de Wilhelminatoren kun je genieten van een heerlijk hapje en drankje. Neem plaats in ons restaurant, of geniet van het mooie uitzicht vanaf het terras. Op de Wilhelminatoren maken wij gebruik van een afhaalsysteem. Je kunt de bestellingen bij de kassa plaatsen. Daarna wacht je rustig totdat je bestelling klaar is om opgehaald te worden. Zodra je bestelling klaar is, wordt je op de hoogte gebracht door de buzzer.

Kiosk

Op ons buitenterrein is ook een kiosk gelegen. Hier is het mogelijk om drinken, een ijsje of een kleine snack te halen.

Grotchalet

Liever niet met de kabelbaan naar boven? In onze grot beschikken wij over een chalet waar je een drankje kunt nuttigen tussen de activiteiten door. Zowel de Wilhelminatoren als het grotchalet zijn geschikt voor unieke evenementen, groepslunches of andere zaken.

Een uniek indoor & outdoor dagje uit in Valkenburg aan de Geul.

Veelgestelde vragen

Misschien hebben we het antwoord al voor je klaar. Zo niet, neem dan contact op.

Grot Arrangement

Geniet voordelig van onze indoor hoogtepunten in de grot!

  • Curling in de grot
  • Bounce Adventure
  • 1 sessie Lasergame
  • Drankje + iets lekkers

Voor €21,50 p.p. (i.p.v. €26,00 p.p.) verzekerd van een topdag. 

Prijs p.p.: €21,50