Bezoek Kerststad Valkenburg 2023! Ontdek nu de Activiteiten

Wist je dat Kerststad Valkenburg uitgeroepen is tot ‘Best Christmas Destination van Nederland 2023’? Je kan genieten van de verschillende activiteiten, zowel boven als ondergronds! Ontdek de grot vol activiteiten, de kerststal en de hoogste kerstmarkt van Valkenburg! Wij hebben voor jou de leukste activiteiten op een rijtje gezet zodat je alvast in de kerstbeleving kunt komen. Lees nu wat Winter Wonderland Valkenburg voor jou te bieden heeft!

Winter
Wonderland Valkenburg

1. Kerstgrot

Bij Winter Wonderland kun je binnenlopen in de mergelgangen van de Wilhelmina Kerstgrot. Hier ervaar je het kerstverhaal in de unieke kerststal. We zullen verder niet te veel verklappen, maar wist je dat deze kerststal handgemaakt is?

Na de kerstgrot is de verwondering nog lang niet voorbij, dit is nog maar het begin! Vertrek met de kabelbaan naar boven en ontdek onze hoogste kerstmarkt in Valkenburg!

2. Kabelbaan naar de Kerstmarkt & meer!

Om deze dag onvergetelijk te maken, mag de kabelbaan natuurlijk niet ontbreken. Dit unieke vervoersmiddel om onze kerstmarkt Valkenburg en de verschillende activiteiten te bereiken, gaat gepaard met een hele hoop kerstbeleving. Zo is bijvoorbeeld het uitzicht vanaf de 'grootste kerstboom van Limburg' te bewonderen!

Deze kabelbaan is helemaal gehuld in de kerstsferen en brengt je 68 meter omhoog, en uiteindelijk ook weer omlaag ;)!

3.Wilhelmina-toren

Een hapje & drankje ín de 'grootste verlichte kerstboom' van Limburg, dat wil je toch niet missen?! Na een memorabele rit met de kabelbaan kom je uit bij de Wilhelminatoren. Hier bezichtig je de hoogste kerstmarkt! Valkenburg is vanuit hier te bewonderen met een waanzinnig uitzicht op de schitterende kerstverlichting van Kerstmarkt Valkenburg & de Kerststad en dat allemaal vanaf 68 meter hoogte!

Ook zit je hier meteen goed voor de verschillende activiteiten die er te vinden zijn! Afhankelijk van de weersomstandigheden kies jij jouw favoriete activiteit!

4. Kerstmarkt Valkenburg

Een kerstmarkt is sowieso onmisbaar met kerst, maar deze kerstmarkt in valkenburg kan ábsoluut niet ontbreken in deze periode! Met het schitterende uitzicht en de kerstbeleving geeft dit jou het ultieme kerstgevoel.

De markt biedt verschillende kraampjes voor de favoriete spulletjes voor de kerstdagen. Deze kunnen natuurlijk niet ontbreken om jouw kerst onvergetelijk te maken! Ook zijn er voldoende eet- en drinkmogelijkheden, waarbij de kerstliefde door jouw maag gaat!

Wees er op tijd bij en reserveer nu jouw (combi) tickets voor de Kabelbaan & de Kerstgrot!

Kerst activiteiten in Valkenburg

Winter Wonderland vindt dit jaar plaats vanaf 17 november 2023 tot en met 7 januari 2024. Valkenburg is een fantastische plek om te bezoeken tijdens deze gezellige periode. Er valt van alles te ondernemen voor jong & oud! Wil je meer informatie of alvast je tickets reserveren voor Winter Wonderland? Bekijk dan snel onze Winter Wonderland Pagina!

Grot Arrangement

Geniet voordelig van onze indoor hoogtepunten in de grot!

  • Curling in de grot
  • Bounce Adventure
  • 1 sessie Lasergame
  • Drankje + iets lekkers

Voor €21,50 p.p. (i.p.v. €26,00 p.p.) verzekerd van een topdag. 

Prijs p.p.: €21,50