Winter Wonderland

Tijdens de kerstperiode is ‘Attractiepark Kabelbaan Valkenburg’ omgetoverd tot Winter Wonderland Valkenburg. Beleef de kerstsfeer op het park en maak de reis van het kerstverhaal in onze Wilhelminagrot en laat je betoveren tijdens de kabelbaan rit naar de Wilhelminatoren.

Winter Wonderland vindt dit jaar plaats vanaf 17 november 2023 tot en met 7 januari 2024.

Kerst in de Wilhelminagrot

Stap binnen in de ondergrondse mergelgangen van de Wilhelminagrot en ervaar het kerstverhaal in de unieke kerststal. Hier volg je de reis van Maria en Josef, van Nazareth tot Bethlehem en dat allemaal in kerststad Valkenburg! Wist je dat bijna de hele kerststal handgemaakt is? In het grotchalet kun je daarna gezellig zitten voor een drankje. Wil je liever iets actiefs doen? Dan kan dat met een potje lasergamen in de grot. Wie wil dat nou niet?! Of ontdek onze nieuwste activiteit, de ‘Bounce Adventure’, een springnetten avontuur in de spannendste grot van Valkenburg.

Kerst bij de Wilhelminatoren

Het perfecte vervolg op deze beleving is een ritje met de kabelbaan naar de ‘grootste verlichte
kerstboom van Limburg’, de Wilhelminatoren. Hier geniet je van een betoverend uitzicht over dé kerststad
Valkenburg met een glühwein of warme chocomelk van onze kleine, maar fijne kerstmarkt. Hier vind je ook kleine presentjes voor de feestdagen! Verder is er bovenop de Wilhelmina onze andere activiteiten, zoals de rodelbaan en adventure
minigolfbaan en nog veel meer! Een leuk uitje voor een onvergetelijk dagje Valkenburg!

Winter Wonderland Valkenburg bezoeken?

Reserveer je tickets vooraf via onze website, zodat je niet meer in de rij hoeft te staan en meteen kan beginnen met je beleving! Koop hier je tickets voor de Winter Wonderland Valkenburg combinatie ‘kabelbaan retour + kerststal’. De overige tickets voor de verschillende activiteiten, bij en in de Wilhelminagroeve, zijn op locatie te koop.

Veelgestelde vragen

Misschien staat het antwoord op jouw vraag er al tussen.

Slecht Weer Arrangement

Geniet voordelig van onze indoor hoogtepunten!
  • 1 sessie Lasergame
  • Bounce Adventure

  • Voor €12,50 p.p. (t.o.v. €14 p.p.) verzekerd van een topdag. Tickets enkel te koop aan de kassa.

    Prijs p.p.: v.a. €12,50