Winter Wonderland

Tijdens de kerstperiode is ‘Attractiepark Kabelbaan Valkenburg’ omgetoverd tot Winter Wonderland Valkenburg. Beleef de kerstsfeer op het park en maak de reis van het kerstverhaal in onze Wilhelminagrot en laat je betoveren tijdens de kabelbaan rit naar de Wilhelminatoren.

Winter Wonderland vindt dit jaar plaats vanaf 15 november 2024 tot en met 5 januari 2025.

Kerst in de Wilhelminagrot

Stap binnen in de ondergrondse mergelgangen van de Wilhelminagrot en ervaar het kerstverhaal in de unieke kerststal. Hier volg je de reis van Maria en Josef, van Nazareth tot Bethlehem en dat allemaal in kerststad Valkenburg! Wist je dat bijna de hele kerststal gemaakt is van … PIEPSCHUIM (EPS)? De muren, balken in het plafond, de tafels en stoelen, zelfs de vazen zijn gemaakt van piepschuim. In het grotchalet kun je daarna gezellig zitten voor een drankje. Wil je liever iets actiefs doen? Dan kan dat met een potje lasergamen in de grot. Wie wil dat nou niet?! Of ontdek onze nieuwste activiteit, de ‘Bounce Adventure’, een springnetten avontuur in de spannendste grot van Valkenburg.

Kerst bij de Wilhelminatoren

Het perfecte vervolg op deze beleving is een ritje met de kabelbaan naar de ‘grootste verlichte
kerstboom van Limburg’, de Wilhelminatoren. Hier geniet je van een betoverend uitzicht over dé kerststad
Valkenburg met een glühwein of warme chocomelk van onze kleine, maar fijne kerstmarkt. Hier vind je ook kleine presentjes voor de feestdagen! Verder is er bovenop de Wilhelmina onze andere activiteiten, zoals de rodelbaan en adventure
minigolfbaan en nog veel meer! Een leuk uitje voor een onvergetelijk dagje Valkenburg!

Winter Wonderland Valkenburg bezoeken?

Reserveer je tickets vooraf via de website voor onze Winter Wonderland Valkenburg combinatie ‘kabelbaan retour + kerststal’. Scan je ticket bij binnenkomst voor een entreebewijs en beleef veel plezier!
Online-tickets geven geen voorrang in wachtrijen.

Veelgestelde vragen

Misschien staat het antwoord op jouw vraag er al tussen.

Grot Arrangement

Geniet voordelig van onze indoor hoogtepunten in de grot!

  • Curling in de grot
  • Bounce Adventure
  • 1 sessie Lasergame
  • Drankje + iets lekkers

Voor €21,50 p.p. (i.p.v. €26,00 p.p.) verzekerd van een topdag. 

Prijs p.p.: €21,50