AGOGO Valkenburg heet nu Attractiepark Kabelbaan Valkenburg.

Winter Wonderland

Tijdens de kerstperiode is ‘Attractiepark Kabelbaan Valkenburg’ omgetoverd tot Winter Wonderland. Beleef de kerstsfeer op het park en maak de reis van het kerstverhaal in onze Wilhelminagrot en laat je betoveren tijdens de kabelbaan rit naar de Wilhelminatoren.

Winter Wonderland vindt dit jaar plaats vanaf 18 november 2022 tot en met 8 januari 2023. 

Kerst in de Wilhelminagrot

Stap binnen in de ondergrondse mergelgangen van de Wilhelminagrot en ervaar het kerstverhaal in de unieke kerststal. Hier volg je de reis van Maria en Josef, van Nazareth tot Bethlehem. Wist je dat bijna de hele kerststal handgemaakt is? In het grotchalet kun je daarna gezellig zitten voor een drankje. Wil je liever iets actiefs doen? Dan kan dat met een potje lasergame, of ontdek onze nieuwste activiteit, de ‘Bounce Adventure’, een springnetten avontuur in de spannendste grot van Valkenburg.

Kerst bij de Wilhelminatoren

Het perfecte vervolg op deze beleving is een ritje met de kabelbaan naar de ‘grootste verlichte kerstboom van Limburg’, de Wilhelminatoren. Hier geniet je van een betoverend uitzicht over Valkenburg. Hier vind je ook onze andere activiteiten, zoals de rodelbaan en adventure minigolfbaan.

Winter Wonderland bezoeken?

Reserveer je tickets vooraf via onze website. Koop hier je tickets voor de Winter Wonderland combinatie ‘kabelbaan retour + kerststal’. Overige tickets zijn op locatie te koop.

Veelgestelde vragen

Misschien staat het antwoord op jouw vraag er al tussen.

Ons park wordt tijdens de winter omgetoverd tot een kerstspektakel. De kerststal is de hoofdattractie, waar je het gehele kerstverhaal kunt beleven. Maar op sommige dagen is er boven bij de Wilhelminatoren ook een kleine kerstmarkt geopend. Onze andere attracties zijn, indien geopend, ook te gebruiken.