Het avontuurlijkste Kinderfeestje in Limburg!

Je bent maar 1 x per jaar jarig en dat wil je natuurlijk goed vieren! Voor een kinderfeestje in Limburg zijn er verschillende activiteiten die je kunt ondernemen op de mooiste plekken, maar heb je jouw kinderfeestje in het Zuiden al eens gevierd in de mergelgrotten?! Het (kinder)feestje wordt met onze activiteit
dé talk of the town!

Verken de geheimen van onze grotten

Eerst springen en klauteren in de netten, een pauze terwijl je een frietje en snack kunt gaan eten om vervolgens te gaan lasergamen in de grotten. Dat klinkt als het beste kinderfeestje van Limburg! Benieuwd naar die mogelijkheden? Check dan snel onderaan onze arrangementen.

Bounce Adventure

We hebben in onze mergelgrotten een heel speciaal parcours gemaakt. Hier kun je springen, glijden en rennen door de grotten en over netten. Het is het ideale feestje voor als je nét iets meer wil dan een trampolinepark of springkussen! Wist je dat dit zelfs al leuk en geschikt is voor kinderen vanaf 4 jaar?! We hebben namelijk ook speciale kindernetten. Jouw feestje kan niet verregenen, want bij ons kun je altijd een leuke (& droge) tijd hebben.

Voor ons Bounce Adventure geldt dat t/m 7 jaar je samen met een volwassen begeleider op het kindernet kunt bouncen.

Tarief €9,00
Duur ca. 15 minuten uitleg, 30 minuten speeltijd.

Lasergamen in de Grotten

Wil je een onvergetelijk kinderfeestje met jouw vriendjes en vriendinnetjes? Dan moet je zeker komen lasergamen bij ons! We hebben er namelijk een speciale plek voor uitgekozen; in de mergelgrotten. Samen met je team ga je op zoek naar de andere groepen. Het is een jacht. Weet jij al wie er gaat winnen? Wij houden bij wie de meeste punten heeft,. Dus als je wil winnen, weet je wat je te doen staat. Plan je Lasergame Kinderfeestje snel! Tarief – 1 sessie €9,00 p.p – 2 sessies €15,00 p.p – Arena afhuren €350,00 totaal. Duur 30 minuten per sessie

Arrangementen

Kinderfeesje 1

Minimaal 6 personen voor dit arrangement.

✔️ Bounce Adventure
✔️ 1 Sessie lasergame
✔️ Onbeperkt ranja
✔️ 1 zakje chips

 

Tarief €14,75 p.p
Duur ca. 1,5 tot 2 uur

Kinderfeestje 2

Minimaal 6 personen voor dit arrangement.

✔️ Bounce Adventure
✔️1 Sessie Lasergame
✔️ Onbeperkt ranja
✔️ 1 zakje chips
✔️ Broodjes knakworst

Tarief €20,25 p.p
Duur ca. 2 tot 2,5 uur

Kinderfeestje Zuid-Limburg

Maak van dit kinderfeestje in Zuid-Limburg een onvergetelijke dag voor de jarige en zijn vrienden. Plan vandaag nog je uitstapje naar Attractiepark Kabelbaan Valkenburg en geef ze een dag vol plezier en avontuur in het prachtige Zuid-Limburg. Boek nu en beleef de magie van de Kabelbaan, de opwinding van de attracties en geniet van heerlijk Limburgs eten. Wacht niet langer, maak van dit kinderfeestje in Zuid-Limburg een feest om nooit te vergeten! 

Vraag hieronder jouw offerte aan!

Grot Arrangement

Geniet voordelig van onze indoor hoogtepunten in de grot!

  • Curling in de grot
  • Bounce Adventure
  • 1 sessie Lasergame
  • Drankje + iets lekkers

Voor €21,50 p.p. (i.p.v. €26,00 p.p.) verzekerd van een topdag. 

Prijs p.p.: €21,50