AGOGO Valkenburg heet nu
Attractiepark Kabelbaan Valkenburg.

AGOGO Valkenburg heet nu Attractiepark Kabelbaan Valkenburg.

Mergelgrotten Valkenburg

De mergelgrotten Valkenburg is een must see! De grotten beschikken over een aantal fantastische activiteiten. Op deze pagina is nuttige informatie over de Wilhelminagroeve in Valkenburg beschreven. Ook hebben wij de activiteiten in deze groeve speciaal voor jou uitgelicht!

Over de Wilhelminagroeve

Valkenburg heeft verschillende grotten en groeves verspreid door de stad, je krijgt een ruim aanbod zodra je op zoek bent naar de mergelgrotten van Valkenburg. Een van deze groeves heet de Wilhelminagroeve. Deze Wilhelminagroeve is gelegen onder de Kabelbaan en de Wilhelminatoren van Valkenburg. Wist jij al dat de Wilhelminagroeve een ganglengte heeft van maar liefst 1365 meter?!

Magische winter

Wil jij het ultieme kerstgevoel ervaren? Ook dan is de Wilhelminagroeve de beste keuze voor jou! Vroeger stonden in deze groeve zandsculpturen tijdens de winterperiode, nu bezit de groeve een prachtige handgemaakte kerststal!

De groeve is magisch gedecoreerd waardoor jij de ultieme kerstbeleving zal beleven! Deze ervaring kun jij niet missen! Boek nu jouw tickets hieronder!

Activiteiten

Er zijn een aantal geweldige activiteiten te beleven in de Wilhelminagroeve ten opzichte van andere mergelgrotten Valkenburg. 

Bounce Adventure:

De nieuwste activiteit in de Wilhelminagroeve in Valkenburg! Het is een nettenparcours waarbij er gesprongen, gerend en geglijd kan worden. Deze speciale belevenis wil jij zeker niet missen!

Lasergamen:

Dit is een exceptionele activiteit in Valkenburg! Wie wil er nou niet lasergamen in een grot? Daag jouw begeerde tegenstander uit in deze competitieve activiteit! 

Temperatuur

Dagje naar mergelgrotten Valkenburg gepland? Hou dan rekening met geschikte kleding!

De Wilhelminagroeve heeft een aannemelijke temperatuur. De temperatuur in de groeve zal jou nooit verrassen! Deze beschikt namelijk over een constante temperatuur van 12 graden Celsius. Daardoor is het in de zomer lekker koel en in de winter zelfs verwarmend!

Andere onduidelijkheden of vragen? Klik dan op onderstaande knop!

Alle Activiteiten in Valkenburg

Naast activiteiten in de Wilhelminagroeve bieden wij nog meer exclusieve activiteiten voor jou! Wist jij bijvoorbeeld al dat je kon rodelen in Valkenburg? Wil je meer informatie in welke activiteiten wij bieden voor jou? Klik dan op de onderstaande link!