Mergelgrotten Valkenburg

De mergelgrotten Valkenburg is een must see! De grotten beschikken over een aantal fantastische activiteiten. Op deze pagina is nuttige informatie over de Wilhelminagroeve in Valkenburg beschreven. Ook hebben wij de activiteiten in deze groeve speciaal voor jou uitgelicht!

Over de Wilhelmina groeve

Valkenburg heeft verschillende grotten en groeves verspreid door de stad, je krijgt een ruim aanbod zodra je op zoek bent naar de mergelgrotten van Valkenburg. Een van deze groeves heet de Wilhelminagroeve. Deze Wilhelminagroeve is gelegen onder de Kabelbaan en de Wilhelminatoren van Valkenburg. Wist jij al dat de Wilhelminagroeve een ganglengte heeft van maar liefst 1365 meter?!

Magische winter

Wil jij het ultieme kerstgevoel ervaren? Ook dan is de Wilhelminagroeve de beste keuze voor jou! Vroeger stonden in deze groeve zandsculpturen tijdens de winterperiode, nu bezit de groeve een prachtige handgemaakte kerststal!

De groeve is magisch gedecoreerd voor een ultieme kerstbeleving! Deze ervaring wil jij niet missen! Boek nu jouw tickets hieronder!

Activiteiten

Er zijn een aantal geweldige activiteiten te beleven in de Wilhelminagroeve ten opzichte van andere mergelgrotten Valkenburg. 

Bounce Adventure:

De nieuwste activiteit in de Wilhelminagroeve in Valkenburg! Het is een nettenparcours waarbij er gesprongen, geravot en geklommen kan worden. Deze speciale belevenis wil jij zeker niet missen!

Lasergamen:

Dit is een unieke groepsactiviteit in Valkenburg! Wie wil er nou niet lasergamen in een grot? Daag je  tegenstander uit in deze competitieve activiteit! 

Temperatuur

Dagje naar mergelgrotten Valkenburg gepland? Hou dan rekening met geschikte kleding!

De Wilhelminagroeve heeft een aangename temperatuur. De temperatuur in de groeve zal jou nooit verrassen! Deze beschikt namelijk over een constante temperatuur van 12 graden Celsius. Daardoor is het in de zomer lekker koel en in de winter lekker warm!

Andere onduidelijkheden of vragen? Klik dan op onderstaande knop!

Naast activiteiten in de Wilhelminagroeve bieden wij nog meer exclusieve activiteiten voor jou! Wist jij bijvoorbeeld al dat je kon rodelen in Valkenburg? Wil je meer informatie in welke activiteiten wij bieden voor jou? Klik dan op de onderstaande link!

Slecht Weer Arrangement

Geniet voordelig van onze indoor hoogtepunten!
  • 1 sessie Lasergame
  • Bounce Adventure

  • Voor €12,50 p.p. (t.o.v. €14 p.p.) verzekerd van een topdag. Tickets enkel te koop aan de kassa.

    Prijs p.p.: v.a. €12,50