Mergelgrotten Valkenburg

De mergelgrotten Valkenburg is een must see! De grotten beschikken over een aantal fantastische activiteiten. Op deze pagina is nuttige informatie over de Wilhelminagroeve in Valkenburg beschreven. Ook hebben wij de activiteiten in deze groeve speciaal voor jou uitgelicht!

Over de Wilhelminagroeve

Valkenburg staat bekend om zijn uitgebreide netwerk van grotten en groeves, en een van de meest opmerkelijke onder hen is de Wilhelminagroeve. Gelegen onder de Kabelbaan en de indrukwekkende Wilhelminatoren, biedt de Wilhelminagroeve een fascinerende ondergrondse ervaring voor bezoekers. Met een indrukwekkende ganglengte van maar liefst 1365 meter nodigt de Wilhelminagroeve avonturiers uit om de diepten van de aarde te verkennen en de geheimen van dit natuurlijke wonder te ontdekken. Deze groeve belichaamt niet alleen de pracht van Zuid-Limburg, maar ook de rijke geschiedenis en het culturele erfgoed van Valkenburg. Dit maakt het een must-see bestemming voor reizigers die op zoek zijn naar een unieke ervaring.

Magische winter

Voor wie het ultieme kerstgevoel wil ervaren, is de Wilhelminagroeve de perfecte bestemming! Ooit stonden hier tijdens de winterperiode betoverende zandsculpturen, maar tegenwoordig biedt de groeve een nog meer betoverende ervaring: een prachtige handgemaakte kerststal! Tijdens de feestdagen is de groeve getransformeerd tot een magische kerstwereld, met adembenemende decoraties die de bezoekers onderdompelen in de warme sfeer van het magische winterseizoen. Mis deze unieke ervaring niet en boek nu je tickets om de betoverende kerstsfeer van de Wilhelminagroeve te beleven!

Activiteiten

In vergelijking met andere mergelgrotten in Valkenburg biedt de Wilhelminagroeve een aantal geweldige activiteiten die zorgen voor een onvergetelijke ervaring.

Bounce Adventure:

Bounce Adventure is een van de nieuwste attracties in de groeve, waar bezoekers kunnen genieten van een uitdagend nettenparcours. Hier kunnen ze springen, ravotten en klimmen in een unieke ondergrondse omgeving. Deze speciale belevenis is een absolute must voor de kleine avonturiers die op zoek zijn naar opwinding en plezier.

Lasergamen:

Voor een van de uniekste groepsactiviteiten in Valkenburg biedt de Wilhelminagroeve ook de mogelijkheid om te lasergamen. Stel je eens voor dat je door de gangen van de groeve rent, je tegenstanders uitdaagt en je vaardigheden test in dit spannende en competitieve spel. Lasergamen in een grot is een ervaring die je nergens anders zult vinden en die gegarandeerd zorgt voor een onvergetelijke tijd met vrienden of familie. 

Beleef het ultieme avontuur ondergronds met ons grotarrangement, inclusief lasergamen, bounce adventure en curling. Boek nu via de knop hieronder en maak je klaar voor een dag vol spanning en plezier!

Temperatuur

Ga je een dagje naar de mergelgrotten in Valkenburg? Vergeet dan niet om geschikte kleding aan te trekken!

De Wilhelminagroeve heeft een aangename temperatuur. De temperatuur in de groeve zal jou nooit verrassen! Deze beschikt namelijk over een constante temperatuur van 12 graden Celsius. Daardoor is het in de zomer lekker koel en in de winter lekker warm!

Andere onduidelijkheden of vragen? Klik dan op onderstaande knop!

Naast activiteiten in de Wilhelminagroeve bieden wij nog meer exclusieve activiteiten voor jou! Wist jij bijvoorbeeld al dat je kon rodelen in Valkenburg? Wil je meer informatie in welke activiteiten wij bieden voor jou? Klik dan op de onderstaande link!

Grot arrangement

Reserveer ons nieuwe Grot arrangement en geniet van een gezellig dagje uit op een unieke locatie. Ontdek onze nieuwe Curlingbaan, de Bounce Adventure en het lasergamen in onze Wilhelminagrot!
Geniet na afloop van een drankje met iets lekkers.

All-in voor slechts €21,50 p.p.

Beleef het bij attractiepark Kabelbaan Valkenburg.

Mogelijkheden

Offerte aanvragen

Over het arrangement

Inclusief:

Tarieven

Prijs p.p.

€21,50

Duur

Circa 2/2,5 uur afhankelijk van de groepsgrote.

Bijzonderheden

Grot Arrangement

Geniet voordelig van onze indoor hoogtepunten in de grot!

  • Curling in de grot
  • Bounce Adventure
  • 1 sessie Lasergame
  • Drankje + iets lekkers

Voor €21,50 p.p. (i.p.v. €26,00 p.p.) verzekerd van een topdag. 

Prijs p.p.: €21,50