Ervaar de magie van de Kerstgrotten Valkenburg

Valkenburg aan de Geul, een pittoresk stadje in Nederland, bewaart een unieke ervaring die elke winter tot leven komt en bezoekers van over de hele wereld betovert. Tijdens de kerstdagen wordt dit stadje omgetoverd tot een sprookjesachtig kerstparadijs, met als middelpunt: de Kerstgrotten van Valkenburg. Dit is geen gewone kerstervaring; dit is iets unieks, iets bijzonders.

Waar magie en ondergrondse verhalen elkaar ontmoeten

Ontdek een onvergetelijke kerstervaring in de kerstgrotten van Valkenburg

In Valkenburg vind je niet één, niet twee, maar drie verschillende kerstgrotten, elk met zijn eigen sfeer en unieke activiteit of ervaring. Het zijn als drie fonkelende sterren aan de kersthemel van Valkenburg, die jaarlijks duizenden bezoekers aantrekken, jong en oud, van ver en dichtbij.


De Kerstgrotten in Valkenburg roepen je om jezelf onder te dompelen in de betovering van het feestdagen seizoen als nooit te voren! Ga de diepte in en ontdek de wonderlijke grotten die zijn omgetoverd tot een betoverend Winter Wonderland. Bezoek het verhaal waar Kerstmis om draait en ervaar een waar kerstgevoel dankzij de ambiance, sfeer en gezellige kerstlampjes.

Een genot terwijl je door het kerstmarktje strompelt en het waanzinnige uitzicht kunt bewonderen

Wandel door de charmante en verlichte straten die versiert zijn met twinkelende lampjes en vind originele kerstcadeautjes en overheerlijke kerstsnacks. Voel de warmte van kerst, terwijl je een slokje neemt van de warme gluhwhein en geniet van een adembenemend uitzicht vanaf de Wilhelminaberg bij Winter Wonderland Valkenburg.


Onze kerstgrot bied een uniek en magische inkijkje in het kerstverhaal onder de grond om je vervolgens 68 meter de hoogte in te brengen met een kabelbaan. Hier kun je over ons kerstmarktje strompelen, van verschillende lokale lekkernijen genieten en zelfs een van onze activiteiten ondernemen zoals rodelen, minigolf en nog veel meer! En dat terwijl het uitzicht je tegenmoet twinkelt. Zie jij de lampjes in België en Duitsland schitteren?

Dompel jezelf onder in Winter Wonderland Valkenburg

Reserveer je tickets op tijd, zodat je niet bij aankomst nog in de rij hoeft te staan. Je beleving begint dan direct! Koop je tickets voor onze kerstgrot in Valkenburg en geniet van een combinatie ticket voor de kabelbaan retour en de kerststal! Wil je de andere activiteiten in en bij de kerstgrot nog ontdekken? Die tickets kun je op locatie bemachtigen.

Grot Arrangement

Geniet voordelig van onze indoor hoogtepunten in de grot!

  • Curling in de grot
  • Bounce Adventure
  • 1 sessie Lasergame
  • Drankje + iets lekkers

Voor €21,50 p.p. (i.p.v. €26,00 p.p.) verzekerd van een topdag. 

Prijs p.p.: €21,50