Welkom!

Welkom bij Attractiepark Kabelbaan Valkenburg, de leukste attractie heuvel van Zuid-Limburg!

Neem een kijkje

Neem een kijkje tussen onze attracties en ontdek de mogelijkheden. Of je nu een ritje wilt maken in de rodelbaan of onze Adventure minigolfbaan wilt testen…

Daarnaast hebben we voor groepen een uitgebreid aanbod om een dagje uit samen te stellen, van een gezellig gezinsuitje tot een vrijgezellenfeest in Valkenburg. Neem contact op voor de mogelijkheden.

Attracties

Zin in een leuk dagje uit in het Limburgse landschap? Neem een kijkje tussen onze indoor en outdoor attracties. Hier valt voor zowel jong als oud iets te beleven.

Wil je graag een dagje uit plannen? Neem dan een kijkje tussen ons diverse aanbod aan arrangementen. Hier vind je een geschikt aanbod van uitjes voor onder andere familie, vrienden tot scholen.

Onze attracties

De leukste attracties vind je bij Attractiepark Kabelbaan Valkenburg! We hebben attracties die geschikt zijn voor zowel jong en oud, met een variatie in outdoor en indoor activiteiten in Limburg.

Logo Kabelbaan Valkenburg wit
Logo Lasergame Valkenburg Wit
Logo Tokkelen Valkenburg Wit
Logo Minigolf Valkenburg Wit
Logo Rodelbaan Valkenburg Wit
Logo Bounce Adventure Wit
Logo Uitkijktoren Valkenburg Wit
Tubing Valkenburg Logo
Logo City Walk Valkenburg Wit
Logo Levend Tafelvoetbal Valkenburg Wit

Een uniek indoor of outdoor dagje uit in Valkenburg aan de Geul

Outdoor

Ontdek ons ruime aanbod aan outdoor attracties en groepsactiviteiten. Via de kabelbaan word je naar boven gebracht waar zich alle outdoor attracties en activiteiten plaatsvinden. Ga het avontuur aan op de adventure minigolfbaan, maak een ritje op de rodelbanen of voel de adrenaline wanneer je vanaf de Wilhelminatoren naar beneden tokkelt. Bovenop de heuvel vind je verschillende horecagelegenheden om even een drankje & hapje te nuttigen.

Indoor

Ontdek de grotten samen op een actieve manier. Ga de strijd aan tijdens een potje lasergame en ga met je team voor de beste score. De grot liever van een andere hoogte bekijken? Probeer dan onze nieuwste activiteit ‘Bounce Adventure’. Na een actief programma is het mogelijk om in het grotchalet nog even af te koelen met een verfrissend drankje.

TIP: Deze worden ook wel gezien als een van de uniekste activiteiten in Zuid-Limburg!

Een uniek indoor & outdoor dagje uit in Valkenburg aan de Geul.

Veelgestelde vragen

Misschien staat het antwoord op jouw vraag er al tussen.

De lasergame arena kan exclusief worden afgehuurd. Neem hiervoor contact met ons op via mail of telefoon. De kosten hiervoor bedragen €350,00 per uur voor maximaal 36 personen.

Grot Arrangement

Geniet voordelig van onze indoor hoogtepunten in de grot!

  • Curling in de grot
  • Bounce Adventure
  • 1 sessie Lasergame
  • Drankje + iets lekkers

Voor €21,50 p.p. (i.p.v. €26,00 p.p.) verzekerd van een topdag. 

Prijs p.p.: €21,50