Top 5 activiteiten in Zuid-Limburg

Het grote aantal activiteiten in Zuid-Limburg maakt het moeilijk om een keuze te maken. Wij hebben het zware werk voor je gedaan en een selectie gemaakt van 5 activiteiten die je zeker niet mag missen in Zuid-Limburg. Of de zon nu schijnt of niet, wij bieden zowel outdoor als indoor activiteiten om aan elke voorkeur te voldoen!

Indoor Activiteiten in Zuid-Limburg

1. Bounce Adventure

Beleef Bounce Adventure, een trampolinepark in Limburg met een twist. Spring, ren en glij door de grotten van Valkenburg voor een unieke ervaring. Geschikt voor iedereen vanaf 4 jaar. Ontdek de tarieven en arrangementen.

2. Lasergamen

Attractiepark Kabelbaan Valkenburg is de enige locatie in Nederland waar je kan lasergamen in een grot. Verken met je team de ondergrondse wereld in Valkenburg en versla je tegenstanders. Boek deze activiteit in Zuid-Limburg los of in combinatie met andere activiteiten.

TIP: Leuk voor een kinderfeestje in Zuid-Limburg!

Outdoor Activiteiten in Zuid-Limburg

3. Rodelen

Rodelen boven op de meest iconische heuvel van Valkenburg is een must! Stap in voor een ritje, bepaal zelf de snelheid en geniet van het adembenemende uitzicht over Valkenburg en omgeving. Klik op de knop hieronder om de verschillende arrangementen met rodelen te ontdekken!

4. Kabelbaan

Een ritje met de iconische kabelbaan van Valkenburg is een ervaring op zich. Geniet van het uitzicht over Valkenburg en het Zuid-Limburgse heuvelland. Voor de avonturiers biedt de Wilhelminatoren nog een leuke activiteit. Zorg dat je jouw kabelbaan tickets van tevoren reserveert. Reserveer nu!

5. Tokkelen

Durf jij een van de spannendste activiteiten in Zuid-Limburg aan? Dan is tokkelen vanaf de top van de Wilhelminatoren jouw ideale activiteit. Onder begeleiding van ervaren instructeurs zoef je langs een 35 meter hoge tokkelbaan. Meer informatie en benieuwd naar de tarieven? Klik op de knop hieronder!

Alle Activiteiten in Zuid-Limburg

Curling

City Walk

Levend tafelvoetbal

Tokkelen

Lasergame

Tubing

Adventure Minigolf

Uitkijktoren

Rodelbaan

Kabelbaan

Bounce Adventure

Tot snel!

Kom naar Attractiepark Kabelbaan Valkenburg en beleef jouw onvergetelijke dagje Valkenburg! Boek alvast je tickets of neem contact op voor meer informatie over de leukste activiteiten in Zuid-Limburg!

Grot Arrangement

Geniet voordelig van onze indoor hoogtepunten in de grot!

  • Curling in de grot
  • Bounce Adventure
  • 1 sessie Lasergame
  • Drankje + iets lekkers

Voor €21,50 p.p. (i.p.v. €26,00 p.p.) verzekerd van een topdag. 

Prijs p.p.: €21,50