De perfecte locatie voor een onvergetelijk vrijgezellenfeest in Valkenburg

Ben je op zoek naar een unieke en gevarieerde manier om het vrijgezellenfeest van je beste vriend of vriendin te vieren? Zoek niet verder! Attractiepark Kabelbaan Valkenburg biedt de ideale mix van avontuur, gezelligheid en een breed scala aan activiteiten voor een onvergetelijk vrijgezellenfeest in Valkenburg!

Plan gemakkelijk een vrijgezellenfeest in Valkenburg

Bij het plannen van een vrijgezellenfeest in Valkenburg, ben je aan het perfecte adres bij Attractiepark Kabelbaan Valkenburg. Laat de aanstaande bruid of bruidegom genieten van onvergetelijke momenten hoog in de lucht tijdens onze kabelbaan- en tokkelavonturen. Voor diegenen die liever met beide benen op de grond blijven, is er een ontspannen City Walk door Valkenburg of de ideale groepsactiviteit: Lasergamen in de grotten van Valkenburg.

Man tokkelen vanaf Wilhelminatoren Valkenburg, ideaal voor een vrijgezellenfeest in Valkenburg
man die de rodelbaan af rodelt, leuk voor een vrijgezellenfeest in Valkenburg

Een gevarieerd activiteitenaanbod

Of je nu op zoek bent naar avontuurlijke belevenissen of ontspannende activiteiten in Zuid-Limburg, bij ons ben je altijd aan het juiste adres. Ongeacht het weer, staan wij voor jou klaar met een gevarieerd aanbod aan zowel leuke indoor- als outdooractiviteiten.

Curling

City Walk

Levend tafelvoetbal

Kabelbaan

Rodelbaan

Adventure Minigolf

Lasergame

Tokkelen

Hapje en drankje in de Wilhelminatoren

Naast alle activiteiten biedt Attractiepark Kabelbaan Valkenburg ook de mogelijkheid om te ontspannen en te genieten van heerlijk eten en drinken in de sfeervolle Wilhelminatoren. Neem plaats op het terras en proost op de bruid of bruidegom en geniet van een adembenemend uitzicht.

Uitkijktoren Valkenburg, waar je een drankje kan drinken met een vrijgezellenfeest in Valkenburg

Neem contact op!

Maak van jouw vrijgezellenfeest in Valkenburg een onvergetelijke ervaring! Neem vandaag nog contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken. Laat de bruid of bruidegom de tijd van hun leven hebben door deze bijzondere gelegenheid op een unieke locatie te vieren.

Grot Arrangement

Geniet voordelig van onze indoor hoogtepunten in de grot!

  • Curling in de grot
  • Bounce Adventure
  • 1 sessie Lasergame
  • Drankje + iets lekkers

Voor €21,50 p.p. (i.p.v. €26,00 p.p.) verzekerd van een topdag. 

Prijs p.p.: €21,50