Bounce valley vs Bounce Adventure

Als je van Bounce Valley houdt, zul je deze activiteit geweldig vinden. Namelijk: Bounce Adventure, diep in een grot van Valkenburg! Deze onvergetelijke ervaring biedt een combinatie van uitdaging en plezier die je nergens anders vindt. Lees verder op deze pagina voor meer informatie!

Verschillen tussen Bounce Valley en Bounce Adventure

Bounce Valley bij Attractiepark Kabelbaan Valkenburg? Soort van ja! Bij Attractiepark Kabelbaan Valkenburg kun je namelijk een soortgelijke ervaring beleven als bij Bounce Valley, maar dan nog specialer! Bounce Adventure in een grot! Ga de hoogte in, spring op de netten en klauter omhoog via klimladders. Deze onvergetelijke ervaring in het hart van een grot biedt een combinatie van uitdaging en plezier die je nergens anders vindt.

Kinderfeestje limburg waar ze kunnen Spelen in Bounce Adventure Trampolinepark in Limburg
Jongen die door het Bounce Adventure rent, een unieke indoor activiteit in Limburg

Bounce Valley vs Bounce Adventure

Bounce Valley en Bounce Adventure bieden beiden fantastische avonturen voor gezinnen met kinderen. Bounce Valley heeft meerdere locaties verspreid over het land, maar geen enkele locatie in Limburg. De locaties trekken meestal wel veel bezoekers, dit betekent dat het vaak erg druk kan zijn. Dit maakt het lastig om goed op je kinderen te kunnen letten.

 

Bij Bounce Adventure in Attractiepark Kabelbaan Valkenburg bieden we meer een intieme en overzichtelijke ervaring, ideaal voor gezinnen met kinderen. Gelegen in een grot, biedt onze locatie een unieke en sfeervolle omgeving waar je volop van kan genieten. Omdat het hier rustiger is dan bijvoorbeeld Bounce Valley, kun je beter op je kinderen letten en ze veilig laten spelen en ontdekken. Kom naar Bounce Adventure voor een gezinsvriendelijk avontuur waar veiligheid en plezier hand in hand gaan!

Tabel met verschillen tussen Bounce Valley en Bounce Adventure

Wat kun je verwachten?

Klimladders

Test je klimvaardigheden terwijl je omhoog klautert via onze stevige ladders. Perfect voor avonturiers die graag de hoogte in willen.

7 netten op verschillende hoogtes

Spring en stuiter op onze netten, die een unieke en veilige speelomgeving bieden. Voel de adrenaline terwijl je hoog boven de grond springt!

Glij naar beneden

Heb je het daarboven gehad? Glijd van onze spannende glijbanen, een geweldige manier om je avontuur voort te zetten.

Bounce Valley in een grot?

Bounce Valley heeft meerdere locaties verspreid over heel Nederland, maar wat ons echt uniek maakt, is dat geen enkele van onze locaties zich bevindt in een grot! Bij ons ervaar je het avontuur op een geheel nieuwe manier, te midden van de natuurlijke schoonheid en de unieke sfeer die alleen een grot kan bieden. Het is een kans om te springen, klimmen en verkennen in een omgeving die zowel mysterieus als opwindend is. Boek nu je tickets en verzeker jezelf van een plekje op deze bijzondere locatie, waar je een onvergetelijke dag vol avontuur en ontdekking te wachten staat!

Beleef een soortgelijke Bounce Valley experience

Bounce Adventure reserveren

Wil je het avontuur van Bounce Adventure zelf beleven? Reserveer nu je tickets en verzeker jezelf van een plek voor deze unieke ervaring. Klik hieronder om je reservering te maken en bereid je voor op een dag vol spanning en plezier in Attractiepark Kabelbaan Valkenburg!

Maak je dag compleet!

Maak van je bezoek aan het attractiepark Kabelbaan Valkenburg een complete dag vol plezier. Naast de Bounce Adventure biedt Attractiepark Kabelbaan Valkenburg nog veel meer attracties en activiteiten. Van de spannende kabelbaan tot ontspannende wandelingen door het prachtige landschap, er is voor ieder wat wils.

Bekijk al onze activiteiten en boek nu je dagje uit in Limburg met je kind!

Curling

City Walk

Levend tafelvoetbal

Tokkelen

Lasergame

Tubing

Adventure Minigolf

Uitkijktoren

Rodelbaan

Kabelbaan

Bounce Adventure

Blijf op de hoogte!

Grot Arrangement

Geniet voordelig van onze indoor hoogtepunten in de grot!

  • Curling in de grot
  • Bounce Adventure
  • 1 sessie Lasergame
  • Drankje + iets lekkers

Voor €21,50 p.p. (i.p.v. €26,00 p.p.) verzekerd van een topdag. 

Prijs p.p.: €21,50