Een onvergetelijk dagje uit in Limburg met kind

Zoek je een dagje uit in Limburg met je kind barstensvol plezier? Strijk dan neer bij Attractiepark Kabelbaan Valkenburg. Of je kinderen nu houden van lasergamen in grotten of samen met papa een berg af rodelen. Er valt hier zoveel te beleven. Benieuwd wat dan allemaal? Lees dan snel verder!

Je dagje uit in Limburg met kind(eren) beleef je hier!

Je dagje uit in Limburg met je kind(eren) beleef je bij Attractiepark Kabelbaan Valkenburg. Van het verkennen van de natuurlijke schoonheid van Zuid-Limburg tot het ontdekken van spannende avonturen onder de grond. Lees verder en je zult merken dat ons park voor iedereen iets te bieden heeft!

Op avontuur!

Heb je echte waaghalzen in je gezin? Dan zijn deze activiteiten perfect voor een ultiem avontuur! Hoe cool klinkt rodelen, tokkelen, tubing of zelfs levend tafelvoetbal te spelen? Bij Attractiepark Kabelbaan Valkenburg vind je deze en andere stoere activiteiten die gegarandeerd zorgen voor een dagje uit in Limburg met je kind vol opwinding en plezier!

Lekker droog blijven

Zelfs als de Limburgse lucht een spatje regen laat vallen, hoef je je bij Attractiepark Kabelbaan Valkenburg geen zorgen te maken! Onze grot wordt omgetoverd tot speelterrein voor avonturiers van alle leeftijden. Tijdens het lasergamen hoor je de opwinding in de stemmen van kinderen terwijl ze zich een weg banen door de gangen, strategisch achter obstakels verschuilend en vreugdevol juichend bij elke ‘hit’. En wanneer ze Bounce Adventure binnen stappen, lijkt de zwaartekracht even te verdwijnen. Hier kunnen de kinderen hun innerlijke acrobaat laten schitteren op een uitdagend parcours van trampolines en obstakels.

Uitzicht over Valkenburg en verder

Terwijl jullie met de Kabelbaan de Wilhelminaberg op komen, bewonderen jij en je kind(eren) het adembenemende landschap van Zuid-Limburg dat zich onder jullie ontvouwt. ‘’Kijk mama, daar is het Kasteel van Valkenburg!’’ wijst je kind opgewonden aan. Boven op de Wilhelminaberg prijkt de Wilhelminatoren, waar je gezellig kunt neerstrijken voor een drankje op het zonnig terras. Vanaf hier strekt zich een panoramisch uitzicht uit over Valkenburg en verder wordt de schoonheid van de regio Zuid-Limburg onthuld.

Gezinsuitje Limburg

Plan nu jouw dagje uit in Limburg met je kind(eren)!

Even erop uit met de kleine, maar je hebt echt geen idee wat te doen in Valkenburg? Kom langs bij Attractiepark Kabelbaan Valkenburg en ontdek onze veelzijdige activiteiten. Mis deze kans niet en boek nu je tickets via de knop hieronder!

Ook leuk voor kinderfeestjes?

Jazeker! Wij zijn dé plek voor een kinderfeestje in Limburg vol avontuur en plezier. Met keuze uit twee speciale arrangementen die aansluiten bij de wensen van het feestvarken en zijn of haar vrienden en vriendinnetjes, zorgen wij ervoor dat het een dag wordt om nooit te vergeten. Van spannende activiteiten tot heerlijke traktaties, wij nemen de organisatie uit handen zodat ouders en kinderen kunnen genieten van een zorgeloze en fantastische dag vol feestvreugde.

Vraag hieronder jouw offerte aan!

Offerte aanvragen

Kinderen genieten van een ijsje tijdens kinderfeestje Zuid-Limburg en dagje uit in Limburg met kind
Dagjeuit Limburg met kind

Grot Arrangement

Geniet voordelig van onze indoor hoogtepunten in de grot!

  • Curling in de grot
  • Bounce Adventure
  • 1 sessie Lasergame
  • Drankje + iets lekkers

Voor €21,50 p.p. (i.p.v. €26,00 p.p.) verzekerd van een topdag. 

Prijs p.p.: €21,50