Wat te doen in Valkenburg: Dit is onze top 5

Geen idee wat te doen in Valkenburg en je hebt een weekendje weg geboekt naar het Zuiden? Of misschien kom je wel uit de buurt en wil je iets ondernemen? Wij hebben het makkelijk gemaakt voor je en een lijst samengesteld met de leukste indoor en outdoor activiteiten in Valkenburg

Wat te doen in Valkenburg?

1. Uitkijktoren


Na een rit met de iconische kabelbaan, kom je uit bij de uitkijktoren. Ook wel de Wilhelminatoren genoemd. Hier is voor iedereen wat te doen! Je kunt er een hapje eten of drinken terwijl je geniet van het panorama uitzicht op het terras of binnen. Het is niet zomaar een uitkijktoren want, zodra je bent uitgerust en je durft een sprong te wagen, kun je tokkelen naar beneden. Dat is het unieke aan de Wilhelminatoren Valkenburg! We bieden verschillende arrangementen waar rodelen bij inbegrepen is. Bekijk ze via onderstaande knop.

2. Adventure Minigolf


Naast de uitkijktoren vind je 18 avontuurlijke holes en iedere hole heeft zo zijn uitdagingen. Adventure minigolf is de place to be als je op zoek bent naar een gezellige tijd met vrienden of familie! Het adventure minigolf parcours is zo opgezet dat iedereen mee kan doen! Voor zowel jong en oud zolang je maar een beetje avontuurlijk bent aangelegd! Kun jij iedereen verslaan en met zo min mogelijk slagen het parcours af leggen?
Boek nu je tickets via onderstaande knop en kom erachter wie de winnaar is van het adventure minigolf!

3. City Walk


Alle attracties gedaan en het meeste gezien bij Attractiepark Kabelbaan Valkenburg, maar de dag is nog niet voorbij? Dan kun je Valkenburg ontdekken op een originele manier; een City Walk! Je telefoon is je reisgids waarmee je vragen moet beantwoorden en opdrachten moet uitvoeren. Met deze City Walk ontdek je Valkenburg op een manier als nooit tevoren!
Kun jij de hoogste score behalen, of de snelste tijd afleggen? 

Wat te doen in Valkenburg met regen?

4. Lasergamen


Oké, je bent op zoek naar een groepsactiviteit maar wilt het nét iets spannender en specialer dan normaal. Dan is het lasergamen bij Attractiepark Kabelbaan Valkenburg dé activiteit voor jou! Dit is niet zomaar lasergamen, maar je bent met jouw team in de grotten van Valkenburg. Weer of geen weer, deze activiteit kan altijd! De scores worden natuurlijk bijgehouden en aan het einde worden de winnaars bekend gemaakt!
Meer informatie, tarieven en arrangementen bekijken je via onderstaande knoppen.

5. Bounce Adventure


Bounce Adventure klinkt heel spannend en dat is het ook, maar wat is het eigenlijk? Bij Bounce Adventure is er enorm veel ruimte om te spelen en te ontdekken. Je kunt springen in netten, de hoogte in en glijden naar beneden. Er valt van alles te zien en doen, want dit nettenparcours is een grotbeleving op verschillende hoogtes! Een nieuwe en unieke activiteit om te doen in Valkenburg die fun is voor de hele familie! Iedereen vanaf 4 jaar is welkom in onze bounce grot! Weer of geen weer, Bounce Adventure kan altijd!
Meer informatie en tarieven kun je ontdekken via onderstaande knop.

Weet je nog steeds niet wat te doen in Valkenburg!


Zoals je hebt gelezen, valt er veel te doen in Valkenburg! En we kunnen het ons bijna niet voorstellen, maar heb je nu, na deze lijst, nog steeds geen idee wat te doen in Valkenburg? Wist je dan al dat Attractiepark Kabelbaan Valkenburg nog 9 andere attracties heeft? Of je gezelschap nu bestaat uit 2 personen, een gezin, een hele familie, een vriendengroep of en complete schoolklas, we bieden in Valkenburg activiteiten voor iedereen. Via onderstaande knop bekijk je ze allemaal:

Grot Arrangement

Geniet voordelig van onze indoor hoogtepunten in de grot!

  • Curling in de grot
  • Bounce Adventure
  • 1 sessie Lasergame
  • Drankje + iets lekkers

Voor €21,50 p.p. (i.p.v. €26,00 p.p.) verzekerd van een topdag. 

Prijs p.p.: €21,50