Teamuitje Limburg

Een keuze maken tussen alle activiteiten in Valkenburg is niet makkelijk. Daarom hebben we een selectie gemaakt van 5 activiteiten die je niet kunt missen als je in Valkenburg bent geweest. Goed weer is natuurlijk heerlijk, maar in ons land helaas geen zekerheid. We hebben daarom een aantal outdoor activiteiten en een aantal indoor activiteiten voor je op een rijtje gezet.

Waarom kiezen voor teamuitje Limburg bij Kabelbaan?

Of je nu een klein team hebt of een grote groep, bij ons vind je zeker activiteiten die aansluiten bij jullie wensen voor een dagje uit. We hebben een breed aanbod aan activiteiten die enorm geschikt zijn voor teambuilding. Van spannende tokkel- en rodelbanen tot uitdagende lasergame wedstrijden in een grot en levend tafelvoetballen. Je team wordt uitgedaagd om samen te werken en de band onderling te versterken. Voor ieder wat wils bij onze attractie heuvel.

Dag arrangement of teamuitje op maat!

Naast onze verschillende activiteiten bieden we ook dagarrangementen aan. Op die manier kun je zelf rustig verder met al je andere bezigheden en zorgen wij dat jouw teamuitje in Limburg eentje wordt om nooit meer te vergeten. Geef ons alleen even door of je op zoek bent naar een compleet dagarrangement met uitdagende teamactiviteiten, een lekkere lunch en een borrel met uitzicht over Valkenburg aan de Geul, óf een korter arrangement voor een paar uur plezier, wij hebben de perfecte optie voor jouw team!

Geef vandaag nog de planning uit handen!

Dus waar wacht je nog op? Beleef samen met jouw team een onvergetelijk teamuitje in Limburg. Neem contact met ons op om je wensen te bespreken of kies gemakkelijk uit een van de twee geweldige kant-en-klare dagarrangementen. We kijken er enorm naar uit om jouw teamuitje tot een groot succes te maken.

Nog niet overtuigd? Bekijk dan de reacties van de teamuitjes die jou al zijn voor geweest!

Ervaring van andere teamuitjes

Yvon W.
Yvon W.
Lees verder
Vanavond een super leuke avond gehad met de collega's van Mondriaan Schoon. Laser Game en BBQ. Met dank aan het vriendelijke personeel 😊
Bert A.
Bert A.
Lees verder
Ik heb een geweldige avond beleefd met lasergamen en een heerlijk warm buffet met mijn collega's van OBS Sjtadssjool. Vriendelijke medewerkers en charmante barbediening. Mike is een topper!! 😃😃
Silvia C.
Silvia C.
Lees verder
Super geamuseerd ..... Hadden een supertastische teambuilding 👌
Margret N.
Margret N.
Lees verder
Super leuke dag gehad met onze hele afdeling ca.80 man, keuze genoeg aan activiteiten, voor ieder wat wils en aan het einde heerlijk gebbq. Voortreffelijk georganiseerd. Met een woord van dank speciaal aan Halime Corvers. De topper van Kabelbaan Valkenburg!!!!
Ilona S.
Ilona S.
Lees verder
Wij hebben een hele leuke teamdag gehad. Er was voor ieder wat wils en de locatie is prachtig! Aanrader!
Vorige
Volgende

Alle Activiteiten in Valkenburg

We kunnen het ons bijna niet voorstellen, maar heb je nu geen activiteit gevonden in dit lijstje dat je aanspreekt? Kijk dan even op de pagina met ale onze activiteiten. Of je gezelschap nu bestaat uit 2 personen, een gezin, een hele familie, een vriendengroep of en complete schoolklas, we bieden activiteiten voor iedereen. Via onderstaande knop bekijk je ze allemaal:

Grot Arrangement

Geniet voordelig van onze indoor hoogtepunten in de grot!

  • Curling in de grot
  • Bounce Adventure
  • 1 sessie Lasergame
  • Drankje + iets lekkers

Voor €21,50 p.p. (i.p.v. €26,00 p.p.) verzekerd van een topdag. 

Prijs p.p.: €21,50