Spring in de grotten bij hét trampoline park in Limburg

Stap in de wereld van avontuur en ontdek het ongeëvenaarde netten parcours in de grotten van Valkenburg. Dit trampoline park in Limburg biedt een opwindende ervaring voor avonturiers, die op zoek zijn naar iets nieuws en een activiteit vol adrenaline.

Bounce Adventure: Een unieke grot beleving

Bounce Adventure is een opwindende activiteit die je de kans geeft om de hoogte in te gaan, te springen op de netten en met glijbanen naar beneden te glijden, en dit alles in een adembenemende grot. Een unieker indoor trampoline park ga je in Nederland niet vinden, laat staan in Limburg! Het is de perfecte manier om de schoonheid van de Valkenburgse grotten te verkennen.

Over de activiteit

Voordat je het trampoline park in Limburg gaat verkennen, ontvang je een korte uitleg over de activiteit, inclusief essentiële veiligheidsinstructies. We willen ervoor zorgen dat je volledig voorbereid en veilig bent terwijl je dit spannende avontuur aangaat.

Na de introductie heb je de vrijheid om het nettenparcours te gaan verkennen. Het parcours bestaat uit een reeks netten op verschillende hoogtes waarin je lekker kunt springen en de kans krijgt om je eigen avontuur te creëren. Of je nu houdt van klimmen, springen of glijden. Dit trampoline park in Limburg biedt het allemaal in de meest unieke setting!

TIP: Leuk voor een kinderfeestje in Zuid-Limburg!

Kind dat is aan het spelen in het trampoline park in Limburg

Belangrijke informatie over het trampoline park in Limburg

  • Losse tickets zijn enkel te koop aan de kassa.
  • Kinderen 4 t/m 7 jaar maken alleen gebruik van kindernet met een volwassene begeleider. (1 begeleider gratis)
  • Draag stevige schoenen
  • Haar vastbinden indien langer dan schouders.
  • Alle sieraden in de locker of bij de achterblijvers.
  • Gezondheidsklachten? Neem even contact met ons op!

Kom het trampoline park in Limburg ontdekken!

Wacht niet langer en kom naar Attractiepark Kabelbaan Valkenburg om de opwinding van Bounce Adventure in de grotten te ervaren! Grijp deze kans om een onvergetelijk avontuur aan te gaan in Limburg!

Let op: Bounce Adventure is een variant van een trampoline park. Dit is niet zoals je gewend bent om op trampolines te springen, maar je springt op netten op verschillende hoogtes en glijdt naar beneden met allerlei glijbanen.

Impressie van het trampoline park in Limburg, een unieke indoor activiteit in Limburg
Groepsfoto van het trampolinepark in Limburg: Bounce Adventure
Kinderfeestje limburg waar ze kunnen Spelen in Bounce Adventure Trampolinepark in Limburg

Alle activiteiten

Ben je klaar om alle opwinding te ervaren die Attractiepark Kabelbaan Valkenburg te bieden heeft? Ontdek niet alleen Bounce Adventure, maar ook al onze andere spannende attracties en activiteiten! Of het nu gaat om een avontuurlijke Kabelbaanrit of lasergamen in de grotten van Valkenburg. Wij hebben voor ieder wat wils! Klik hieronder om alle activiteiten te verkennen en plan jouw onvergetelijke dagje Valkenburg! 

 

Grot Arrangement

Geniet voordelig van onze indoor hoogtepunten in de grot!

  • Curling in de grot
  • Bounce Adventure
  • 1 sessie Lasergame
  • Drankje + iets lekkers

Voor €21,50 p.p. (i.p.v. €26,00 p.p.) verzekerd van een topdag. 

Prijs p.p.: €21,50