Dé plek voor Minigolf in Limburg

Ben je op zoek naar een gezellige en avontuurlijke dag uit met je gezelschap in Valkenburg? Attractiepark Kabelbaan Valkenburg biedt een unieke ervaring voor gezinnen en is dé bestemming voor een dagje Valkenburg. Ontdek hier waarom Minigolf in Limburg bij ons attractiepark een absolute must-try is!

Minigolf Limburg: Plezier voor het hele gezin

Bij hét Attractiepark in Limburg draait alles om plezier en gezelligheid voor het hele gezin. Onze minigolfbaan in Limburg is een perfecte activiteit voor jong en oud. Geniet van een ontspannen potje minigolf te midden van een prachtige omgeving en uitdagende banen. Of je nu een beginnende speler bent of een ervaren minigolfspeler, onze minigolfbanen bieden plezier voor iedereen!

Waarom kiezen voor minigolf in Limburg bij Attractiepark Kabelbaan Valkenburg?

  • Prachtige thema banen. Ervaar een unieke minigolf ervaring met thema banen die zijn ontworpen voor maximaal entertainment en uitdaging. Onze 18 banen vertellen allemaal een ander verhaal!
  • Gezellige sfeer. Onze minigolfbaan is niet alleen een sportieve activiteit, maar ook een sociale gelegenheid. Geniet van het leuke moment met je gezin of beste vrienden of vriendinnen terwijl je een balletje slaat in een ontspannen en vriendelijke sfeer.
  • Betaalbare prijzen. Bij Attractiepark Kabelbaan Valkenburg streven we ernaar om betaalbare entertainment opties te bieden voor gezinnen, kinderfeestjes en meer! Onze minigolfbaan is toegankelijk voor iedereen, zodat je zonder zorgen kunt genieten van een dag vol plezier.

Sfeerimpressie van Adventure Minigolf in Limburg

Groepsactiviteiten
Adventure minigolf mogelijkheid als invulling teamuitje Limburg
Groep die is aan het midgetgolfen in Limburg

Ontdek alle avonturen

Naast onze 18 geweldige minigolfbanen hebben we nog veel meer te bieden voor een dag vol avontuur. Ontdek al onze activiteiten in Zuid-Limburg

Curling

City Walk

Levend tafelvoetbal

Tokkelen

Lasergame

Tubing

Adventure Minigolf

Uitkijktoren

Rodelbaan

Kabelbaan

Bounce Adventure

Kom en beleef onvergetelijke avonturen

Of je nu komt voor minigolf in Limburg of een van onze andere spannende activiteiten, Attractiepark Kabelbaan Valkenburg belooft een dag vol plezier en avontuur voor het hele gezin! Plan je bezoek en creëer onvergetelijke herinneringen bij de meest diverse attractie bestemming in Limburg! Heb je nog vragen of ben je benieuwd naar onze arrangementen? Klik dan op een van de knoppen hieronder!

Grot Arrangement

Geniet voordelig van onze indoor hoogtepunten in de grot!

  • Curling in de grot
  • Bounce Adventure
  • 1 sessie Lasergame
  • Drankje + iets lekkers

Voor €21,50 p.p. (i.p.v. €26,00 p.p.) verzekerd van een topdag. 

Prijs p.p.: €21,50