Hét Attractiepark in Limburg

Bij Attractiepark Kabelbaan Valkenburg komen plezier, avontuur en ontspanning samen. Benieuwd welke activiteiten wij aanbieden? Lees dan vooral door op deze pagina en ontdek het leukste Attractiepark in Limburg!

Attractiepark Limburg

Maak je klaar voor een dag vol avontuur, ontspanning en plezier in het ultieme attractiepark van Limburg. Middenin het bruisende Valkenburg vind je het Attractiepark Kabelbaan Valkenburg. Het park is voorzien van zowel de leukste indoor- als outdoor-activiteiten!

Sfeerimpressie

Kabelbaan

De Kabelbaan mag bestempeld worden als absolute topattractie van het attractiepark in Limburg. De kabelbaan vervoert je 68 meter richting de Wilhelminatoren. Terwijl je in de lucht zweeft, heb je een adembenemend uitzicht over Valkenburg en de heuvelachtige omgeving rondom Valkenburg.

Uitdagende activiteiten

Naast de Kabelbaan biedt het attractiepark in Limburg een aantal uitdagende attracties voor jong en oud. Je hartslag zal gegarandeerd verhogen op het moment dat jij je aan de tokkelbaan waagt en van de 30 meter hoge Wilhelminatoren af tokkelt. Of raas het opwindend parcours van de rodelbaan naar onderen en laat de adrenaline door je aderen stromen.

Indoor Activiteiten

Attractiepark Kabelbaan Valkenburg biedt ook 2 uitdagende activiteiten op een unieke locatie! Bij slecht weer niet gevreesd, want deze activiteiten zijn indoor.

Lasergamen
Lasergamen op een unieke locatie, namelijk in de grotten van Valkenburg. Het is de enige plek in Nederland waar je in een ondergronds gangenstelsel dit spannende spel kunt spelen! Kun jij zeggen dat je ooit een potje lasergamen hebt gewonnen in een grot?

Bounce Adventure
En als je de kinderen even wil laten uitrazen, kan dat bij het Bounce Adventure! Het nettenparcours in de grotten van Valkenburg op allerlei verschillende hoogtes. De kinderen kunnen hier tikkertje spelen, glijden en heel veel plezier maken samen!

Ontspannende activiteiten

Ook als je een ontspannen groepsactiviteit wil beleven ben je bij Attractiepark Kabelbaan Valkenburg aan het juiste adres.

Adventure Minigolf
Test je behendigheid en versla je groepsgenoten of partner in een potje midgetgolf op de 18 avontuurlijke holes.

Wilhelminatoren
Een van de aandachttrekkers van Valkenburg is het 30 meter hoge rijksmonument uit 1906, de Wilhelminatoren. Beklim de toren in attractiepark Kabelbaan Valkenburg en geniet van het uitzicht over Valkenburg en het omliggende landschap.

Alle activiteiten van hét Attractiepark in Limburg

Of je nu met vrienden, collega’s, familie of misschien wel een schoolreisje komt. Attractiepark Kabelbaan Valkenburg heeft voor ieder wel wat wils. Kom en ontdek het leukste attractiepark in Limburg, waar amusement, uitdaging en vermaak samenkomen voor een onvergetelijke ervaring op een uniek plekje Zuid-Limburg!

Grot Arrangement

Geniet voordelig van onze indoor hoogtepunten in de grot!

  • Curling in de grot
  • Bounce Adventure
  • 1 sessie Lasergame
  • Drankje + iets lekkers

Voor €21,50 p.p. (i.p.v. €26,00 p.p.) verzekerd van een topdag. 

Prijs p.p.: €21,50