De leukste groepsactiviteiten in Limburg

Of je nu op zoek bent naar een groepsactiviteit met je vrienden of familie in de buurt van Valkenburg, of naar meerdere leuke groepsactiviteiten om een dag te vertoeven als je een weekend in Zuid Limburg bent. Attractiepark Kabelbaan Valkenburg is dé perfecte attractieheuvel en biedt vele mogelijkheden!

Groepsactiviteiten voor jong & oud!

Ontdek het beste van Valkenburg en geniet van het prachtige weer met de leukste groepsactiviteiten in het zonnige Zuid-Limburg. We bieden talloze groepsactiviteiten voor jong en oud, terwijl je ook nog eens kunt genieten van het lekkere weer. Ben je op zoek naar avontuur, ontspanning of een combinatie van beide? Hét Attractiepark van Limburg heeft voor iedere groep wel wat wils!

Outdoor activiteiten

1. Kabelbaan

Mocht je wat meer willen genieten en de dag rustig aan beginnen dan hebben wij de perfecte activiteit en dat is onze Kabelbaan! Tijdens de rit naar boven, naar de Wilhelmina toren, kun je rustig genieten van het mooie weer. Eenmaal boven aangekomen, kun je een drankje en hapje nemen terwijl je in alle rust het uitzicht in je opneemt. Zodra je door de lucht zweeft, kun je genieten van een adembenemend uitzicht over Valkenburg en de heuvelachtige omgeving. Verzeker je nu van een ticket voor deze onvergetelijke ervaring!

2. Rodelen

Ben je als groep meer op zoek naar avontuur? Maak jullie dan klaar voor een uitdagende rodelbaan die het hart sneller doet laten kloppen. Klim aan boord van je eigen rodelkarretje en zoef naar beneden. Dit alles terwijl je geniet van het prachtige uitzicht over de charismatische omgeving van Valkenburg. Het opwindende parcours met bochten, hellingen en de snelheid uitdagingen, is geschikt voor zowel jong als oud. Hierdoor kan het bestempeld worden als dé ideale groepsactiviteit in Limburg. Dit wil je toch niet missen? Bekijk via onderstaande knop meer informatie!

3. Tokkelen

Voor een groep die de adrenaline door het lijf wil laten gieren, is tokkelen een uitermate geschikte groepsactiviteit om te doen. Je bent bevestigd met een katrol en zweeft in de lucht vanaf de Wilhelminatoren. Bereid je voor op een onvergetelijke rit vol plezier en snelheid terwijl je geniet van het gezelschap van je collega’s, vrienden of familie!

4. Adventure Minigolf

In het zonnige weer een balletje slaan op een van onze 18 avontuurlijke holes. Test je behendigheid op deze uitdagende minigolfbaan en daag je vrienden of familie uit. Leg het parcours af in zo min mogelijk slagen en versla je groepsgenoten. Wil je meer informatie? Klik op de knop hieronder!

5. Levend Tafelvoetbal

Voor de sportievelingen in de groep is er ook genoeg te beleven! Levend tafelvoetbal is de activiteit waar actief bezig zijn gepaard gaat met humor. Draai om je eigen as en probeer je tegenstanders soepel en simpel in te maken. Speel het spel met 6 tot 12 personen, uitermate geschikt voor groepen dus!

Indoor activiteiten

Mocht het weer nou even iets minder meezitten? Dan ben je bij ons aan het juiste adres! Ben je met een grotere groep en hebben jullie je altijd al afgevraagd wie nou beter is in lasergamen. Ontdek de grotten in Valkenburg op een geheel nieuwe manier!

Slecht weer?

Bij slecht weer hebben wij altijd nog indoor-activiteiten voor jullie groep beschikbaar. Lasergamen op een unieke manier, dat doe je in de grotten van Valkenburg. Speel het spel in een ondergronds gangenstelsel, een onvergetelijke ervaring! Of ga het avontuur in de grotten aan en ontdek iets geheel nieuws, namelijk Bounce Adventure. Je gaat de hoogte in en springt over het nettenparcours waarna je vervolgens met de glijbanen weer naar onder glijdt. Ook bij slecht weer bieden wij leuke groepsactiviteiten. Meer info over de indoor activiteiten?

Teambuilding activiteiten

Al onze groepsactiviteiten zijn de ultieme manier om het groepsverband te versterken of juist uit te dagen! Samenwerking en communicatie is binnen een team cruciaal. Ben je op zoek naar een teamuitje of een bedrijfsuitje? Kom dan op een leuke en effectieve manier de teamgeest uitdagen.

Boek nu jouw leukste groepsactiviteiten!

Of je nu op zoek bent naar een actieve dag vol avontuur of een ontspannen dag in de natuur, Kabelbaan Valkenburg heeft de leukste groepsactiviteiten in Limburg te bieden! Enthousiast geworden over meerdere activiteiten? Goed nieuws! Je kan alle groepsactiviteiten combineren. Niets is te gek en alles kan gemakkelijk samen. Wacht dus niet langer en boek jouw ultieme groepsactiviteiten in Zuid-Limburg en plan je hele dag vol plezier! ​

Grot Arrangement

Geniet voordelig van onze indoor hoogtepunten in de grot!

  • Curling in de grot
  • Bounce Adventure
  • 1 sessie Lasergame
  • Drankje + iets lekkers

Voor €21,50 p.p. (i.p.v. €26,00 p.p.) verzekerd van een topdag. 

Prijs p.p.: €21,50