Tuben

Een van de absolute favorieten in ons attractiepark is zonder twijfel de tuben-attractie. Ontdek waarom!

Wat is tuben?

Maar wat is Tuben eigenlijk precies? Het is een sensationele ervaring waarbij kinderen op een opblaasband met hoge, maar veilige snelheid van een heuvel af glijden. Terwijl ze naar beneden suizen, voelen ze de adrenaline door hun lichaam gieren. Het is geen verassing dat je vaak hoort ‘’Papa, ik wil nog een keer!’’. En dat kan! Want bij Attractiepark Kabelbaan Valkenburg kan je zo vaak als je wilt met een band naar beneden gaan!

Van Kabelbaan tot tuben

Voordat deze opwindende rit begint, brengt onze comfortabele kabelbaan jullie naar de top van de heuvel. Vanuit de lucht heb je een prachtig uitzicht over Valkenburg en het omliggende landschap. Eenmaal boven aangekomen, is het tijd om in de opblaasband te stappen en te beginnen aan de afdaling. De combinatie van spanning en natuur maakt tubing de perfecte activiteit voor kinderen.

Tuben kinderfeestje

Tuben is niet alleen leuk voor een gezinsuitje in Limburg, maar ook uitermate geschikt voor een schoolreisje of kinderfeestje in Limburg. Laat je kinderen samen met hun vriendjes genieten van een spannende dag vol actie en avontuur. Het is een geweldige manier om een speciale dag te vieren en een herinnering te creëren die ze nooit zullen vergeten.

Leuk om te combineren

Naast tuben biedt Attractiepark Kabelbaan Valkenburg nog vele andere attracties die je dag compleet maken. Combineer deze ervaring bijvoorbeeld met een spannend spelletje lasergamen, een snelle rit op de rodelbaan of ontdek het nettenparcours van Bounce Adventure. Zo maak je er een gevarieerde en avontuurlijke dag van die bij iedereen van jouw gezelschap in de smaak zal vallen.

Lasergamen

Het lasergamen bij Attractiepark Kabelbaan Valkenburg is uniek, het is namelijk de enige plek in Nederland waar je dit spannende spel in een ondergronds gangenstelsel kunt spelen.

Rodelen

Ontdek de twee rodelbanen op onze heuvel en suis naar beneden. De snelheid van het karretje bepaal je zelf.

Bounce Adventure

Ontdek de Bounce Adventure in de grot. Ga de hoogte in, spring op de netten en klauter omhoog via de klimladders.

Tot snel!

Weet je nog niet wat te doen in Valkenburg? Wij bieden activiteiten voor jong en oud. Kom snel langs en beleef een dag vol plezier en avontuur bij ons attractiepark in Limburg!

Grot Arrangement

Geniet voordelig van onze indoor hoogtepunten in de grot!

  • Curling in de grot
  • Bounce Adventure
  • 1 sessie Lasergame
  • Drankje + iets lekkers

Voor €21,50 p.p. (i.p.v. €26,00 p.p.) verzekerd van een topdag. 

Prijs p.p.: €21,50