Uitje Valkenburg

Uitje Valkenburg aan de Geul, de stad waar alles mogelijk is! Weekendje Valkenburg? Een absolute aanrader! Er valt zo veel te ondernemen en te beleven in deze kleine Geulstad. Van indrukwekkende bezienswaardigheden, tot overheerlijke stukjes gebak en gezellige uitjes. En laat Attractiepark Kabelbaan dit nou allemaal combineren! Kom langs voor het ultieme avontuur in Valkenburg.

De hoogte in voor onze hoogtepunten!

Stap binnen bij Attractiepark Kabelbaan Valkenburg en je blik wordt meteen meegevoerd door de kabelbaan die je naar de top van de activiteitenheuvel brengt! De kabelbaan is dan ook een van de meest iconische activiteiten die je kunt ondernemen wanneer je in Valkenburg bent! Maar dit is zeker niet alles. Van adventure midgetgolf tot tokkelen vanaf de 35 meter hoge Wilhelminatoren – plezier voor jong en oud! Liever niet 35 meter naar beneden suizen? Dan kun je boven in de Wilhelminatoren genieten van een drankje, vlaai en het uitzicht op de charmante stad. Op heldere dagen kun je zelfs België en Duitsland zien liggen!

Dus, je hoeft niet meer lang piekeren over wat leuk is om te doen in Valkenburg, want wij hebben het antwoord! Of je nu een hele dag uitgestippeld wil hebben vol activiteiten of gewoon rustig wil genieten van het uitzicht over deze waanzinnige stad – bij Attractiepark Kabelbaan Valkenburg ben je aan het juiste adres.

Rodelen, een leuk uitje in Valkenburg
Groep Start Met Lasergamen kinderfeestje limburg, een leuk uitje in Valkenburg
GPS Tocht Valkenburg

Weer of geen weer, altijd een geslaagd uitje Valkenburg!

Wist je dat je plannen bij ons niet in het water kunnen vallen? Mocht het regenen in Valkenburg tijdens jouw weekendje weg of dagje uit dan hebben wij verschillende activiteiten in onze activiteitengrot! Ontdek de grotten van Valkenburg op een compleet nieuwe manier en kom bouncen of daag je vrienden en familie uit en ga lasergamen.

Op zoek naar een samengesteld uitje in Valkenburg?

Zelf een dag uitje in Valkenburg organiseren? Dat kan ook absoluut met onze
dag arrangementen.

Grot Arrangement

Geniet voordelig van onze indoor hoogtepunten in de grot!

  • Curling in de grot
  • Bounce Adventure
  • 1 sessie Lasergame
  • Drankje + iets lekkers

Voor €21,50 p.p. (i.p.v. €26,00 p.p.) verzekerd van een topdag. 

Prijs p.p.: €21,50